Inte som vi tänkt..

Ehh fotbollsträningen blev inte dierkt som vi tänkt oss. Vi var taggade och peppade varandra för att det skulle gå bra. Sem åkte vi till hallen, inga tjejer där.. Det var några killar som tränade men de skulle sluta vid åtta och vi skulle börja då... Trodde vi ! När vi suttit där ett tag och när klockan började närma sig kom det ett nytt gäng killar. Fan också, vi hade fått fel information.. Så där fick vi smyga iväg med svansen mellan benen. Pinsamt :).
Men vi får ta det en annan dag helt enkelt. Till helgen ska vi åka iväg.. Vart får ni se närmare helgen :D Riktigt riktigt roligt ska det bli iallafall och killen är galen av glädje här hemma.. Som han har längtat !

Ett glädje hopp av mig från en tidigare promenad med killen. Ser ni min lilla Nelly ? Hon syns knappt eftersom hon också är vit.. Hjärtat <3

Hoho

Nu köör vi.. Idag är det fotboll som gäller ;D . Detta är prövo vecka. Till nästa vecka ska vi ha bestämt oss för hur vi vill göra med träningar, med vilka, vad vi ska träna osv. Fotboll har jag typ aldrig spelat. Jo på skoj men inte nått annat.. Hehe vi får väl se om jag hinner med i svängarna ;D Nu fyller jag på med dessa goda fincrisp med kalkon på.. Mm gott gott ! Nu kööör vi... Våga testa ni med !!!


Vad ska jag äta på kvällen?

Stora mängder mat före läggdags kan förstöra sömnen – och dålig sömn ökar risken att gå upp i vikt. För lite mat hämmar däremot återhämtningen. Om din mage kan klara av det är det optimalt att äta en större måltid två timmar före löprundan. Då räcker det med ett grovt bröd med något magert köttpålägg och en banan innan du går och lägger dig. Brödet och frukten fyller på kolhydratdepåerna, medan proteinerna reparerar muskelskadorna.

Stolt

Min första handbolls träning på kanske åtta år är avklarad. Det gick riktigt bra måste jag säga. Även fast det var div 2 och 3 blandat så kände jag att jag hängde med. Skönt ! Nu är jag trött efter 2 h träning och ska duscha, äta och sova :D. Jag förlorade även skinnet på några fingrar men det är sånt man får räkna med, det blev att tejpa. Hoppas bara jag kan ta bort tejpen utan att hela fingrarna följer med, hehe. Nej duscha och äta var det !


Spännande..

Jag är spänd och lite nervös. Idag ska jag och en vän gå och träna handboll. Det är ett ganska bra lag och jag har inte spelat på vääääldigt länge. Men vad är det värsta som kan hända? Att jag inte vill fortsätta.. Ja då behöver jag ju inte gå dit mera ;D kul ska det bli iallafall. Önska mig lycka till !


Bör jag utesluta kolhydrater helt ?

Nej, även om forskning har visat att protein mättar bättre än kolhydrater, är det inte bra att helt utesluta kolhydraterna. Kroppen behöver såväl kolhydrater som proteiner och nyttiga fettämnen via alla dagens måltider för att man ska få en bra mättnadskänsla.

Får man i sig för lite kolhydrater kommer blodsockret snabbt att sjunka efter en måltid. Det gör i sin tur att sötsuget kommer att öka.

En nyttig och god måltid kan t.ex. bestå av kyckling utan skinn som proteinkälla, några ugnsbakade rotfrukter som innehåller kolhydrater, och nyttigt fett från t.ex. rapsolja.


Åhh

Ännu en segar dag. Jag har suttit här och varit smått galen pga min rastlöshet. Nu ska vi iväg till mamma och pappa på middag. Killen är jordens segast och sitter fast i sin jäkla data, det är något helt sjukt alltså. Där har han suttit fastklistrad hela dagen idag och hela igår. Så det har med andra ord varit en lugn dag. Vad gör ni idag? Skönt med ny vecka, nya utmaningar och massor av träning. Är så rastlös att jag skulle kunna springa i flera timmar känns det som.. Hoppas känner så i morgon med ! Troligtvis gör jag väl inte det, hehe.


Tro det eller ej...

Tro det eller ej men jag ligger fortfarande kvar i sängen, hehe. Hat legat här hela dagen förutom när vi åkte och köpte kebabrulle och när var hos svärmor och åt lax. Jag njuter av mitt favorit godis och har precis tittat klart på Gladiatorerna. Jag känner hur rastlösheten börjar smyga sig på och det finns risk för att jag inte kommer kunna sova senare. Det enda jag tänker på är hur jag ska bli av med min energi i morgon. Det får nog bli en långpromenad med vovvarna. Nelly älskar det här och vill bara sova hela dagarna. Milton har också sovit hela dagen tills nu, nu är han riktigt rastlös. Så jag ska sysselsätta han med nått, lite bus kanske ;D


Stress

Igår hann jag tyvärr inte blogga nått speciellt som ni kanske såg. Det blev väldigt stressigt efter jobbet. Jag slutade halv fem och då skulle jag hinna handla, gå till systemet, göra iordning mig, gå ut med hundarna, duscha och plocka undan hemma innan jag blev upphämtad 18.15. Så det blev lite stressigt, hann inte ens äta och det är inte ofta jag hoppar över maten. Men tog igen det med pizza inatt istället ;). Det var en riktigt trevlig kväll igår. Först gick vi till en killkompis för att samlas upp och förfesta lite innan förfesten :D. Sen blev det förfest och efter det blev det att gå till Hugo. Det var en riktigt lyckad kväll och väldigt mycket dans ! Jag går inte ut allt för ofta, så det är extra roligt när kvällarna blir såhär lyckade. Det blev en låång sovmorgon och nu ligger vi fortfarande kvar i sängen och tittar på film. Vi gjorde ett avbrott med att åka och handha kebabrullar och MC Donalds. Så nu ligger allt det i magen plus cola och chips, snart ska vi dyka i godispåsen också, hehe. Kanske inte är så jättebra att börja dagen på detta sett. Men ibland såhär dagen efter så blir det så :D.


Vilka snacks är nyttiga?

Om du vill ha snacks som är lika nyttiga som broccoli och morötter så är svaret nej. Men vill du byta ut chips och smågodis mot nyttigare alternativ så har vi flera bra förslag.

Väljer du 2–3 bitar mörk choklad i stället för en näve vingummin, så undviker du många konstgjorda färgämnen och produkter som nästan bara består av socker. Mörk choklad innehåller nyttiga ämnen som t.ex. flavonoider och polyfenoler, vilka skyddar mot skadliga fria radikaler. För många räcker det dessutom med ett par små chokladbitar för att sötsuget ska tillfredsställas.

Potatischips kan du gärna byta ut mot fettsnåla mikrovågspopcorn som inte innehåller tillnärmelsevis så mycket mättat fett. En skål med blandade nötter är ett ännu bättre och nyttigare alternativ.


Vilken snabbmat innehåller flest kalorier?

 

Speciellt pan-pizza är en kaloribomb.

Räknat per 100 gram innehåller pizza inte nödvändigtvis mer fett eller socker än t.ex. en hamburgare, men om man äter en hel pizza blir det en superstor måltid på 2 000–2 300 kcal. En hamburgare innehåller som jämförelse ”bara” 845 kcal


Torsdag

Tänk vad fort veckorna går, de bara flyger iväg. Idag är det iallafall torsdag och det betyder MMA ;). Ska ta nått litet att käka så jag får lite energi innan bara.. Vad gör ni en dag som denna? Tränar ni nått? Jo jag måste säga också att usch vad deprimerad man blir av att det snöar.. Det får gärna snöa på vintern men runt jul och nyår, det ska ju inte komma nu ! Nu vill vi ha vår och värme.. Jag vill gå mysiga kvällspromenader i tunna kläder, springa i shorts och sitta ute och grilla i parken ... Solen och värmen var är du ? Snälla kom fram !


Förbränner jag mer fett på tom mage?

Nej, det gör det inte. Under natten förbränner nämligen kroppen en hel del kolhydrater. Tränar du direkt på morgonen tvingas du därmed göra av med mer av dina fettdepåer.

Men när kroppen uteslutande använder fett som energikälla så försämras också prestationsfömågan eftersom det är slitsammare för kroppen att bara förbränna fett. Därmed kommer du inte att kunna träna lika hårt och inte heller förbränna lika många kalorier som normalt.

Förvänta dig därför inte någon större effekt av morgonträningen. I längden tror vi mer på att det ska vara roligt att träna och att man inte ska bryta ned sig mer än nödvändigt. Träna när det passar dig och drick lite juice eller ät en frukt innan.

Forskning har visat att viktnedgång är beroende av hur mycket kalorier man förbränner och intar under ett dygn. Förbränner du mer kalorier än du stoppar i dig så går du ner i vikt.

Välj därför bort de värsta fett- och sockerfällorna från din dagliga kost


Redo

Nu sticker jag för nu är jag redo för fika ;D


Älskar att sluta tidigt..

Klockan är halv fem och jag har hunnit med att jobba, träna (sprang 8 km), duscha, äta och mysa med killen.. Gud vad skönt det är att sluta tidigt. Nu ska jag plugga och mysa lite i soffan innan det är dags att möta upp två fina brudar för en fika :)


Är det bra med träningsvärk?

Träningsvärk är följden av att man tränat hårt. Resultatet blir att formen förbättras. Men det innebär inte att man måste få träningsvärk för att träningen ska ge effekt. Man kan komma i form även genom att trötta ut musklerna lite mindre när man tränar.

Att följa ett löpträningsprogram, och gradvis springa längre och längre, är ett bra sätt att komma i toppform – förhoppningsvis utan att du får allt för mycket träningsvärk. Allt eftersom du vänjer dig vid att träna så kommer träningsvärken att minska.

Om du precis har börjat att träna är det bra att skjuta fram ett inplanerat träningspass ett dygn om du fortfarande har kraftig träningsvärk.


Godmorgon !

Jag har startat dagen med ett glas hemmagjord juice, så nu är jag hur pigg som helst ;). Jag glömde ju visa bild på juice maskinen. Den är superbra och klämmer verkligen ur all saft ur frukten. Nu måste jag sticka till jobbet.. Påminnelse till mig själv- ha inte grapefrukt i, det beskar till sig lite under natten och borsta inte tänderna efter du har druckit apelsin juice, usch ! :D ha en trevlig dag !


Strul

Jag har haft svårt att uppdatera idag. Det har inte fungerat att spara inläggen. Men nu verkar det som att det fungerar.. Efter vi varit och handlat begav vi oss till svärmor. Vi hade shoppat en massa frukt och gick dit för att låna hennes juicemaskin. Det blev en hel del frukt och en hel del juice ;). Vi blandade apelsin, grapefrukt, äpplen, morötter, blodapelsin och ingefära. Mums det blev jättegott ! Sen passade vi på och pressade lite tomater också, i morgon blir det nämligen tomatsoppa... Maskinen är verkligen super och det blir väldigt mycket juice av den frukten man har. Perfekt nu vet man att det bara är frukt och inte en massa tillsatser som i juicen man köpet i affären. Plus att den smakar såå mycket godare !


Lite blev mycket

Vi skulle och handla lite.. Bara lite frukost och sånt, det blir aldrig så ;). Killen tycker jag handlar för mycket men han äter ju upp det sen så det behövs ju, hehe.


Hur länge håller ett par löpskor ?

Med tiden försämras skons dämpning, och efter ca 100 mils löpning är den så pass dålig att det är dags att byta skor och köpa ett par nya. Fortsätter du löpa i dina slitna löpskor ökar risken för överbelastningsskador eftersom kroppen tvingas ta upp mer av stötarna



Då var det dags igen

Jag är precis hemkommen från en heldag med arbete. Nu ska jag svida om till träningskläder och bege mig till gymmet. Idag blir det MMA för hela slanten. Skönt eftersom jag känner mig väldigt trött och seg idag. Så det är skönt att gå på pass då, få lite extra pepp så man kan klämma ur den sista energin ur kroppen ;D


Kan jag träna när jag är bakfull ?

Har du druckit mycket alkohol så är kroppen uttorkad och dränerad på viktiga salter.

Därför är risken för kramper eller kollapser större när man är bakfull. Nöj dig med ett lätt träningspass om du känner för det dagen efter.


Lugn dag

Idag har varit en lugn och skön dag. Som resten av denna helg ;). Det är skönt det med ibland. Igår var jätte trevligt hos ett par kompisar till oss. Blev gladiatorerna och heta disskutioner som alltid när vi ses.. Det är lixom killarna mot tjejerna kan man säga, hehe. Idag har jag sovit länge, slappat framför tvn, varit på gymmet, varit en snabb sväng på stan och ätit mat hos svärmor. En riktigt bra dag med andra ord. Nu väntar mys i soffan och se nån bra film med lite dajmglass. Ett perfekt avslut på en bra dag !


Nu sticker jag

Nu sticker jag till mina fina vänner.. Det blir en lugn kväll med gladiatorerna och mys. Killen kommer efter han har slutat jobbet sen också. Jag promenerar dit och hundarna följer självklart med.. Mys!


Röra på sig lite kanske ?

När jag vaknade fastnade jag i sängen i några timmar framför tvn, och nu har jag degat i soffan. Nu är det dags att knyta på mig skorna och ta med mig mina små frön och bege mig ut på en långpromenad. När jag sedan kommer hem så år tanken att ha lite hemma träning innan jag hoppar i duschen. Måste nog klä på mig ordentligt för det är ganska kallt ute, hua. Vad gör ni en dag som denna?


En så liten sak kan betyda så mycket

Igår när jag kom hem från jobbet så hittade jag dessa fina mysig strumpor/sockar innanför dörren. Det var min fina svärmor som köpt dom till mig. Tänk att en så "liten" sak kan göra än så glad. Att hon bara har gått och köpt dom bara sådär till mig. Det gjorde hela min helg ! Nu myser jag runt i dom här hemma, riktigt sköna är dom också.. Så tänk på det alla ni där ute, man måste ju inte köpa nått. Man kan laga middag och tända ljus, skriva en fin lapp, ge en massage, tappa upp ett bad till din käraste, säga fina ord eller en liten present. Det betyder så mycket i vardagen !

 


12 steg som hjälper dig ut i löpspåret !

1. Packa på förhand

Ta fram träningskläderna som ligger hemma i garderoben, eller packa väskan redan kvällen innan om du ska träna någon annanstans. Det gäller att eliminera alla dåliga ursäkter för att träna och göra det så enkelt som möjligt för sig själv att få på träningsutrustningen - trots att det tar emot ibland.

 

2. Träna på hemvägen

Kör direkt till träningsanläggningen efter att du stämplat ut eller spring hem från jobbet. Det gör att du inte riskerar att först hamna i soffan därhemma. Med lite planering kan träningen bli ett transportmedel till och från jobbet. Har du långt till jobbet kan du ta bussen en bit på vägen.

 

3. Byt om direkt

Dra på dig träningsutrustningen direkt när du kommer hem från jobbet - även om du inte tänker ge dig ut och springa förrän senare på kvällen. När du väl fått på dig träningskläderna är det svårare att ångra sig utan att ha svettats lite först.

 

4. Hitta en träningskamrat

Det är lättare om man har någon som pushar och stöttar en. Försök också att ha någon som du är på samma nivå med eller som är "bättre". Försök också att motivera dig själv att fortsätta även om kompisen inte vill eller lägger av.

 

5. Investera i en träningspartner

Boka en personlig tränare om det är vad som behövs. Skaffa hjälp och kunskap om hur och när du ska träna. Betala gärna i förskott också så är det svårare att dra sig ur.

 

6. Nöj dig med lite

Allt är bättre än inget. Jämför dig inte med andra, du kommer dit om du verkligen vill. Om du aldrig har sprungit förut kan du inte räkna med att börja med att springa milen eller flera kilometer. Börja från början, spring några minuter och gå några, spring, gå osv. Försök att puscha dig själv. Om du använder samma sträcka så kan du mäta hur långt du orkar. Tex första gången orkade jag till macken, eller affären nästa gång ska jag orka förbi den. Sätt nya mål och utmana dig själv.

 

7. Belöna dig själv

Motivera dig själv med det som just du gillar. Belöna dig inte med mat eller godis och sånt utan välj andra saker. Tex ett par nya joggingskor för att du är så duktig. Den där skjortan som du kanske inte har komma i förut, unna dig den osv. 

 

8. Fyll på med energi

Är du trött och saknar energi för att träna kan det bero på att du helt enkelt slarvat med energiintaget timmarna före träningspasset. Drick ett par glas vatten och ät ett lätt mellanmål t.ex. i form av en marmeladsmörgås 2-3 timmar innan du ska ut och springa. Komplettera eventuellt med en banan en timme före träningsstart.

 

9. Variera och lek med träningen

Börjar du ledsna på att löpträna är det dags att testa något nytt och lägga in lite variation i träningen. Är du t.ex. trött på långa uthållighetspass så kan du skippa dem under en period och istället springa korta, snabba tempopass. Har du sprungit samma runda i åratal så är det dags att leta upp en alternativ runda - gärna i en helt annan miljö. Ge dig t.ex. ut i terrängen ibland, om du vanligtvis springer på asfaltsvägar.

 

10. Ta hjälp av mobiltelefonen

Ställ in mobilen så den larmar när det är dags att ta på träningskläderna. Kom överens med några kompisar att ni skickar sms-meddelanden till varandra varje gång ni varit ute och sprungit - och sporra varandra att träna mer. Har du en gps i mobilen kan du också anmäla dig till någon av alla nya digitala träningstjänster som finns på Internet; t.ex. där du och dina vänner kan följa med i varandras träningsdagböcker online, och tävla om vem som springer flest träningsrundor, flest kilometer eller vem som har bäst femkilometerstid.

 

11. Anmäl dig till en löptävling

Leta upp ett lopp som passar din nivå, anmäl dig och betala startavgiften med detsamma. Berätta också för vänner och bekanta om dina löparambitioner. Om du har satt upp ett konkret mål att träna för, har betalat in startavgiften och om flera känner till att du ska tävla, så ökar den inre pressen och motivationen att ge sig ut och träna även när det tar emot som mest.

 

12. Hitta lusten

Om du upplever att du inte trivs med att dra på dig löputrustningen är det på tiden att du frågar dig själv varför du egentligen löptränar. Gillar du att springa eller känns det som om löpningen är ett nödvändigt ont? Träningsglädjen är i längden det viktigaste för att du ska få på dig löparskorna. Du behöver antingen hålla löplusten vid liv eller välja en annan träningsform.


Såå skönt

8,3 km, 820 kalorier, 60 min senare.. Så skönt ! Inte världens bästa tid, jag både jag och sprang. Men så skönt att äntligen kunna springa igen... Jag som har haft sånna problem med knät och inte kunnat springa. Men nu känner jag ingenting än så länge, peppar peppar. Jag bara flög fram idag men fick hejda mig lite för jag är rädd att bli skadad igen. Det enda jag vill nu är att springa varje dag. Men jag måste tvinga mig själv att ta det lugnt i början. Jag älskar att springa, det är såå skönt :D


Helg

Var fort denna vecka gått ! Hoppas inte helgen går lika fort ;). Egentligen hade jag tänkt ta med mig killen ut och äta men han var tydligen på fotbollsträning. Så jag ska väl inte vara sämre. Jag ska byta om lite fort och bege mig till gymmet. Blir ett snabb pass tror jag, kondition. Skönt, det kan jag behöva. Vad gör ni ikväll? Nej. Bäst jag skyndar mig så jag kommer hem nån gång !


Samma fast ny

Har varit på MMA idag, den var bättre denna gång. Mjölksyra var bara förnamnet ;) . Nu har jag fixat mat, gjorde "köttfärssås" med spenat soppa i. Haha låter skit äckligt, men blev som en gryta. Tänk indisk mat :D . Till och med sambon åt så det måste vara godkänt, fast han sa att han kunde spy bara han såg soppan, hehe. Idag blir det sova tidigt , jag tänkte ta mig upp och träna i morgon bitti innan jobbet. I morgon ska ni få lite komma igång med träningen tips :)


Utomhus träning

Här kommer del två av utomhusträningen..  Testade ni de andra? Hur gick det?
Vanliga utfall.. Detta är min favorit övning när det gäller ben och rumpa. Den kan man köra överallt, med eller utan vikter. Man får även upp flåset ordentligt.. Gå framåt för bästa resultat, kör så långt du orkar. Vila 30 sek, kör så långt du orkar.. Upprepa detta 3-4 ggr.
Utfall steg 1
Utfall steg 2:
Triceps övning mot bänk.. Riktigt bra för "gäddhänget" =) En enkel och effektiv övning. Kan också göras i princip vart som helst, mot en bänk ute eller mot en byrå hemma..
Kör 3*12 ;)
Tricepsövning steg 1:
Tricepsövning steg 2:

Oj jag var visst mätt

Idag får nog bli en riktig slappar dag. Var fruktansvärt trött idag på jobbet, visst jag borde ut och röra på mig för att piggna till. Men jag vet inte om jag orkar idag, vi får se. Jag har inte bestämt mig ännu. Jag fixade iallafall ordning lite middag, tänkte att jag skulle bli pigg och stark. Så det fick bli spenat soppa och ägg. Killen blev djupt imponerad, eller inte. Han tog en tugga sen sa han att han kom på att han visst inte var hungrig ;) . Haha, ja man kan ju inte tycka om allt.. Men han får lära sig. Det blev massor över och det ska ätas upp ;D


Fortfarande nöjd

Ni som har läst min blogg tidigare har ju sett att jag har blivit testpilot för ett hemmabiosystem från LG. Nu har vi haft det i några veckor och är fruktansvärt nöjda. Vi har testad i princip allt som går och det fungerar hur bra som helst. Vi har haft väldigt mycket folk över väldigt ofta och sett mycket på film ;). Vi gillar ljudet när vi både tittar på film och när vi lyssnar på musik. 

Designen på högtalare mm är äldigt stilrent och snyggt. Precis ett sånt som vi har letat efter. Med musiken är det smidigt att bara använda ipoden eller iphonen. Funkar utmärkt och är hur smidigt som helst.
Detta är verkligen ett hemmabiosystem som jag kan rekomendera ifall ni funderar på att köpa nytt !



Utomhusträning

För att slå två flugor i en smäll när man är ute och går så kan man stanna upp och göra lite enkla övningar. Man får upp pulsen lite extra och man lägger in lite styrka i konditionsträningen. Perfekt !
Det finns ju tusen övningar man kan göra och det gäller att vara påhittig. Jag tänkte tipsa om lite enkla övningar med hjälp av en parkbänk... Riktigt bra ben och rump träning..
Bilden under är även riktigt bra för balansen och det gäller att fokusera... Det är meningen att den övningen ska ske ganska långsamt för att det ska bli riktigt jobbigt och för att balansen ska få tränas ordentligt...
Riktigt bra övning... Hitta balansen och gör övningen sakta för att det ska bli så jobbigt som möjligt.. Det är viktigt att tänka på att det främre knät inte ska hamna framför tårna när ni böjer er framåt/neråt. Tar men knät framför är det lätt att man skadar knäna. Detta gäller vid vanliga benböj också !
Kör 3*12 i varje övning.. Eller gå 20 min, kör en övning.. Gå 20 min till och kör nästa osv.

Vad blir det för mat?

Jag kom hem för en stund sen efter en promenad med Ena.. Trevligt med lite sällskap, blev en runda på 5 km.. Skönt! Nu har jag precis ätit.. Hade ingen lust att äta matlådor eftersom jag åt det till lunch och hade ingen lust att stå och laga mat.. Så det fick bli enkelt, lite ihopplock från frysen ;). Det blev en hamburgare ( bara köttet utan bröd ), en vegetarisk vårrulle och kokta wok grönsaker. Mm såå gott !


Trött tjej

Sitter i soffan och håller på att somna. Har inte bestämt om jag ska ta och sova några minuter eller om jag ska sysselsätta mig så jag piggnat till ;). Dagen har spenderats med jobb och träning. Det blev rygg och kondition idag. Riktigt skönt. Känner mig taggad för löpningen nu.. Åh längtar tills jag kan springa milen ute igen, underbart !


Lite gott och blandat !

Nu har jag precis duschat och ätit. Jag var ju på MMA idag, den var sådär. Boxen vi brukar gå på var mycket bättre! Det var stressande och man fick byta handskar hela tiden, haffsiga övningar... Så det var sådär faktiskt.. Jag vill ha tillbaka boxen ;(. Jag har ju bara typ 6 ggr kvar på mitt tio kort där så jag får slösa det på MMA och spinning. Alltid ger det något :D. Maten idag blev verkligen ihop plock. Ni förstår här hemma slängs ingen mat, det är bara blanda allt som håller på att gå ur datum;). Idag blev det fisk, wok grönsaker, turkisk yoghurt, massa kryddor, chili sås mm.. Sen hade jag en "gammal" brieost i kylen.. Ehh jag slängde på den också ovanpå, haha. Det är ju bättre att den äts upp. Det funkade fint.. Blev jätte gott ! Till det blev det pasta (till mig) och couscous (till killen). Det är också "rester" från nån dag sen ;). Det som blir över blir matlådor för kommande dagar. Perfekt, mat ska ätas upp inte kastas ! ;D


Salig blandning

Mamma fyllde ju 50 år i lördags. Det var mycket trevligt med familj och vänner... Här kommer en bildbomb ifrån kvällen, bilderna är en väldig blandning på släkt och familj :D
Min älskade systerson:
Killens fjärde portion smörgåstårta ;)
Släktingar var det här...
Ännu mer släkt...
Jag och min fina kille !
Födelsedagstanten =D
Vi körde kast med liten unge..
Pappas egengjorde smörgåstårtor.. Gott Gott !
Mamma och jag
Mor och far ;)
Jag med mina systrar...
Killen med gullegrisungen !

Färdig

Färdig jobbad och färdigt tränad.. Gud vad skönt det är att sluta tidigt ibland, man hinner med så mycket om dagarna då. Har precis kommit hem från gymmet, det blev crosstrainern och löpning på bandet. Jag satsade på kondition idag eftersom jag ska gå på MMA ikväll.. Ett nytt pass som har börjat istället för boxningen. Så måste testa hur det är ;). Nu ska vi sticka iväg och köpa nattduksbord / hylla till sovrummet. Vi får se om vi hittar nått bra.


Mys

Nu har våra fina vänner precis gått hem .. Det blev en het diskussion som vanligt, bäst är vi på det. Alla pratar i munnen på varandra och det är tjejerna mot killarna i allt :D. Nu är det bara jag och killen hemma, vi myser framför tvn och ska snart se på film. Till det njuter jag av mitt favorit godis.. Polly, lakrits, citron och choklad... Mums;)


Ärende

Vi har precis kommit hem från stan. Skulle köpa en grej så att vi kan sätta upp våran nya tv. Men jag lyckades hitta ett linne på rean som fick följa med hem... Jag är bäst på snabb shopping :D


Fin frukost

Tänk att det redan är söndag. Gud vad fort helgerna går.. Och snart är det måndag och man har fem arbetsdagar framför sig. Men men sånt är livet. Idag blir en hemma fixar / mys dag.. Vi har lite att fixa nu på dagen, sen ikväll blir det att bara mysa hemma i soffan:D. Vi har haft en lång sovmorgon och sen har vi avnjutit en fin frukost. En macka med kalkon och en proteinshake med fil och mjölk, toppat med strössel eftersom det är helg :D


Grattis mamma

Vi har precis kommit hem ifrån min mamma som fyller hela 50 år idag.. En riktigt trevlig dag/kväll med familj och vänner. Hon fick mycket fint så jag hoppas hon är nöjd och hade en bra kväll ! Nu sitter vi hemma och loppar i soffan.. Ska snart gå och sova, skönt att knoppa tidigt ;) Här kommer en bild på mig och mitt hjärta samt en på mig med mina systrar.. Och nej de är inte tvillingar, bara väldigt lika ;D


Härlig kväll

Igår stressade jag hem från jobbet , bytte om och gick direkt till en tjejkompis . Där blev det vin och mycket prat :D. Sen mötte vi upp grabbarna och gick ut. Vi satte oss på en mysig bar och för min del blev det cider.. En riktigt trevlig kväll med lagom av allt !


Fejk kroppar..

Det är ganska många bloggare som skrivit om det.. Men jag måste och uppmärksamma det.. Hms fejk kroppar, de använder samma kropp men sätter dit olika ansikten... Kroppen är säkert dessutom reduserad.. Finns den perfekta kroppen? Det är inte konstigt att man blir förvirrad och mår dåligt? Vad var det för fel på dessa tjejers riktiga kroppar ?
Det hela är mycket konstigt tycker jag.. Visst jag fattar, de hittar en "bra" kropp och tycker att den passar och då kör dom den på alla.. Men varför inte ha tjejernas riktiga kroppar, alla är vi olika. Det är väl bara positivt för folk att se att alla ser olika ut och inte är "perfekta".
Vad tycker ni ? Konstigt eller en smart ide?

Det finns inget stopp...

På oss tydligen... Nu har vi precis impuls köpt en ny kyl och frys.. Vår kyl har varit lite halvkass så det behövdes.. Men vi ville inte hitta en nu eftersom vi handlat så mycket på sistone. Men det var ett riktigt bra pris så det gick inte att motstå, haha. Ikväll blir en lugn kväll med hämtmat, tillsammans med svärföräldrarna. Gott ! Sen blir det film och mys hemma.. Jag ska lägga mig tidigt idag tänkte jag.. Jag ska nog till gymmet i morgon bitti och köra kondition. Jag ska försöka få med mig killen också ;) . Helgen är fullbokad. I morgon blir kommer några brudar över till mig först för lite tjejsnack och ett (läs flera ) glas vin. Sen tar vi med oss våra karlar och drar ut för ytligare ett glas. En riktig pardejt blir det.. Mys ! Sen lördag fyller mamma gammal tant, hela 50 år !! Då blir det kalas hela långa dagen... Sen söndag ska jag bara loppa mig. Ligga i soffan hela dagen och mysa framför nån bra film med en påse godis i knät ;D Perfekt helg med andra ord !


Hjälp

När det är denna kyla och mörker så skriker hela min kropp efter sol och värme. Jag älskar värmen och skulle kunna leva i ett land där det är varmt och sol året om. Ja jag tycker om att åka skidor, men är det så så kan jag ju bara ta en resa och åka skidor en vecka. Sen vill jag ha sol och värme resten ;).
Jag skulle gärna åka iväg på en långresa. Men just nu funkar det inte, killen pluggar och har sin fotboll så han kan inte vara iväg så länge. Men vi har funderat lite och har bestämt oss för att försöka ta oss iväg en vecka iallafall. I mars-april tänkte vi.. Vi vill ju åka till ett land där det är varmt.. Så det enda vi kommit fram till som ligger när och bra är Egypten. Har ni några andra förslag? Vi vill ju ha det så varmt att man kan sola, bada osv. 
Det vi har hittat är i sharm el sheikh.. Men ingen av oss har varit i Egypten tidigare. Är det bra i Sharm el sheikh? Har ni nått bra tips på hotell? Vad bör man tänka på och vad får man inte missa? 
Tipsa tack !

Färdig tränad...

Nu är jag hemkommen och har slagit mig ner i soffan.. Skönt !
Efter jobbet blev det träning med mamma. Det blev ett ganska bra pass. Vi körde bröst, kettelbells, 100 armhävningar och sprang på bandet. Skönt att röra på sig ordentligt. Mitt nästa träningspass får bli helt och hållet konditionspass. Min kondition har verkligen blivit sämre. Nu ska jag ha tillbaka den.. Jag vill kunna springa milen under en timma för att sedan ha energi att fortsätta en stund till. Som jag hade förut.
Jag måste bara övertala mitt huvud att det är så fortfarande... Det är mitt huvud och mina tankar som förstör. Men det ska det bli ändring på nu ! Yees !
Annars har jag inte hunnit med så mycket mera.. Var hos svärmor och åt lite mat, var en snabbis i affären, duschen och nu sitter jag här.. Jag ska se om jag kan plocka undan lite innan jag går och lägger mig.
Denna myser jag runt i... Kanske inte finns nått skönare plagg ;)
image description

Yees

Jaa jag klarade tentan.. Gud vad skönt det känns !
Nu är alla tentor avklarade och godkända, inlämningarna är inlämnade.. Skönt, en kurs avklarad och nu är det bara börja på  nästa.
Är hemma på lunch så nu är jag mätt och belåten. Om fem timmar slutar jag, då blir det träning för fulla muggar ;).
Annars händer inte så mycket. Jag ska lägga in lite träningstips med egna kroppsvikten senare, lite olika övningar och sånt.. Så kika in lite senare !
image description

Äntligen..

Äntligen är jag klar... Blev lite senare än det var tänkt. Usch vad svårt det va, vi får väl se hur provet gick. Men jag är INTE säker på att jag klarade det.. Men jag hoppas !
Det har inte hänt mycket roligt idag. Jobb och prov, det var allt som hans med. Men ibland är det ju så också tyvärr... Men vi har mycket att se fram emot, födelsedagar, vi ska boka en resa, fixa ordning i hemmet, våren och värmen, fjällen, "dejter" med fina vänner, mysa i nya sängen med nya tvn =) osv. Nu förresten när vi har tv i sovrummet också lär vi väl aldrig ta oss upp på helgerna, sängen är så sjukt skön och en bra film på det.. Åhh skulle kunna ligga där en hel dag, lite godis på det också och dagen är fulländad, det får blir på söndag ;)
Nej nu är jag såå trött att det blir sängen direkt. I morgon är det jobb och träning som gäller !
För er som undrar så mår Milton bra för tillfället och så hoppas jag att det förblir <3

Önska mig lycka till...

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Jag förbereder mig och tar några minuters vila innan jag sätter igång med min tenta. Det är ganska lång, 2.5 h. Men det är knappt så att man hinner iallafall.. Hade gärna tränat idag men hinner inte... Tyvärr. Nej bäst att sätta igång så jag blir klar nån gång ! Önska mig lycka till, det kan nog behövas ;D


För att få bästa reslutat..

För att få det bästa gäller självklart att göra någonting. Och för att göra någonting och fortsätta med det behöver man göra något man tycker om. Eller testa nya saker och "lära" sig att tycka om det...
För min del så vill jag ha lite av allt. Jag tycker om att gå till gymmet, köra kondition, gå på pass, spinning, badminton, tennis, löpning.. Ja det mesta helt enkelt. Mest för att jag ska ha så mycket motivation som möjligt och för att det inte bara ska bli blajja av allt ihop. Ibland när jag känner mig trött och seg så vet jag att går jag till gymmet så sätter jag mig på nån maskin, kör lite halvdant och sedan tröttnar jag och går hem. Nej då behöver jag gå på tex spinning för att få den där extra puschen och för att kunna prestera så bra som möjligt.
Jag vet att många av er har gett nyårslöften att träna fyra ggr i veckan, gå ner 10 kg, inte äta godis mm. Visst endel är jättebra men ofta så hålls det inte och man har precis samma löfte nästa år. Om du vill börja träna så gå inte ut för hårt.. Har du aldrig tränat behöver du inte börja varje dag. Det räcker med två/tre ggr i veckan, lägg in lite promenader och utöka vart eftersom.
Vill du äta bättre och skippa sötsaker, skit bra. Men ofta så blir det någonting "förbjudet" och det blir någonting man vill ha extra mycket bara för det... Så försök ändra din livsstil. Ät bättre, ät sötsaker i lagom måtlig mängd. Ät dig mätt men inte proppmätt, lägg in mellanmål så minskar det sötsuget. Försök att puscha dig själv att äta nyttigt men ha inga förbjud. Försök att unna dig de nyttiga alternativen och försök att välj dem. Men äter du en kaka är det inte hela världen... Och just det att det räcker med en. Bara för att du har ätit en kaka är inte allt "förstört" så du behöver inte trycka i dig hela paketet. Gör du det ändå så straffa inte dig själv.. Det är inte hela världen. Du går inte upp 2 kg bara för att du äter ett kakpaket, men gör du det varje dag är det en annan sak.

Det jag vill poängtera är att:
- Ät allt men inte alltid !
- Gå inte ut förhårt !
- Missar du en träning eller äter sötsaker så är det inte hela världen. Ta tag i dig själv och gå och träna nästa dag istället!
- Skippa alla dieter... Välj nyttig alternativ, många små mål mat i lagom portioner !

Mycket snack blir det ;)

Nu är jag precis hemkommen från träningen. Har varit på gymmet och kört lite allt möjligt måste jag säga ;). Ben, mage, löpning, gång i backe, armar, rygg.. Ja ni hör ju, allt möjligt. Men vi hann med lite träning mellan allt tjatter. Tre tjejer som tränar som dessutom inte har setts på ett tag.. Kan det bli nått annat än babbel? ;) Men skönt det med ibland faktiskt... Nu väntar mat och sen sängen ;D


Äntligen

Nu åker vi och hämtar våran lilla Milton. Vi passar på att gå på efter kontroll med Nelly också. Bra att kolla ordentligt, mindre bra för plånboken. Men det är bara gilla läget. Åh jag ska pussa sönder honom ;D... Och Nelly längtar, hon har letat efter honom hela dagen och natten. Hon kommer hoppa av glädje !


Dålig uppdatering

Åh jag skrev precis ett långt inlägg som bara försvann... Suck ! Men dagen började inte så bra idag. Milton blev riktigt dålig så vi fick åka in med honom till djursjukhuset. Det är ingen fara med honom men han fick ligga kvar där idag och inatt. Han får dropp och för observation. Sen har vi kikat i massa affärer efter lite smått och gått så som matta , hyllor osv. Vi gick en sväng till Expert och impuls köpte en tv ;D . Eller vi har tänkt att köpa en tv länge men det har inte blivit av. Men nu när vi fick ett riktigt bra pris så slog vi till ;). Annars har vi ätit middag hos svärmor, tagit bort julsaker och fixat lite hemma. Nu har vi precis sett på film, In time. Riktigt bra film, se den om ni inte har gjort det ! En skön avslutning på en riktigt slappar helg... Skönt !


Mellanmål

Många undrar över och har svårt för vad man ska äta till mellanmål. Jag kan tycka att det är lite olika beroende på när och om man ska träna osv. Tex för min del tycker jag att om jag äter ett mellanmål på förmiddagen behöver jag inte lika mycket som jag behöver på eftermiddagen. Speciellt när jag ska träna på kvällen så behöver jag ett ordentligt mellanmål på eftermiddagen för att orka träna ordentligt.

Så olika exempel på mellanmål kommer här:
- En näve nötter/mandlar

- Ett ägg och en frukt

- Keso, där kan du bland i lite mandarin, nötter osv.
- En proteinshake
- En äggmacka
- Två fincrisp med avokado
- En mugg med yoghurt/fil och nötter till det.
Det finns hur mycket som helst. Det gäller att hitta på sina egna lösningar och vad som passar en själv bäst. Om man har tillgång till kylskåp, micro osv. Eftersom jag arbetar på olika ställen i mitt jobb så blir det väldigt olika. Ibland har jag kyl och då kan jag ta med mig annorlunda saker än om jag inte har det... Men gör det inte så svårt, ta det som finns hemma. Gör det enkelt för dig. Det ska inte vara en massa krångel. Tänk på att mellanmål är till för att göra dig nöjd inte propp mätt.
image description
Vad äter ni till mellanmål? Har ni några bra tips på enkla, smarta, smidiga mellanmål? Kom igen, tips tack :D



Gladiatorerna

image description
Vi är hemkomna efter en lång mysigt promenad. Det var lite kallt ute, men då var det bara att öka takten lite så blev man varmare ;). Vi tränade med hundarna att gå fot, så det tog aningen längre tid än det brukar. Men det var skönt att få röra på sig lite iallafall...
Nu inväntar vi främmande ifrån Stockholm. Trevligt ! Och ikväll börjar Gladiatorerna, det måste ju bara ses !
Och nu känner jag att jag vilat upp mig så pass mycket att i morgon blir det nog gymmet en sväng, dock ingen kondition och det blir lugnt. Men det är mest för att komma igång :D .

Slappar dag

Idag har varit en riktigt slappar dag, eller det kommer nog hela helgen vara. Idag har jag sovit länge och sen bara degat framför tvn. Jag har hosta och ont i halsen så vill ta det lite lugnt. Jag tänkte ta mig en promenad och sen plugga lite. Sen får vi besök ifrån storstaden, blir nog en lugn och skön kväll. Nej promenad var det, har lite svårt att komma iväg bara eftersom jag inte vill väcka min prinsessa som sover på min arm.. Underbara, fina lilla varelse !


Bra kväll

Då har våra fina vänner precis gått hem. Det blev god mat, film och snacks. Till middag bjöds det på ungsbakad hummer till förrätt och kyckling gryta med ris till varmrätt. Gott gott ! Sen blev det att se film Warrior. Den var riktigt bra faktiskt, hade velat ha slutet lite annorlunda men men ;) . Nu väntar sängen snart, såå skönt att det bara är fredag. Två hela dagar till är man ledig, underbart !


Fina vänner

Vi förbereder mat .. Snart kommer våra fina vänner över på middag ! Det blir god mat och film... Mysigt !


Mysig promenad

image description
Nu tar jag med mig killen och ger mig ut på en mysig promenad i fina vädret.. Det blir riktigt lugnt men ska bli skönt att komma ut lite.. Hundarna ska självklart med, jag har tänkt att de ska få springa av sig ordentligt.
Vad gör ni en dag som denna? Är ni också lediga?

Nytt år..

Efter nyår visade jag ju bara några bilder.. Här kommer några fler från det nya året.. En mycket trevlig kväll med god mat, spel, prat och mycket skratt !
image description
image description

Vår dag...

Idag är det min och killens dag... Vi brukar inte direkt "fira" eftersom jag tycker att det är viktigt att man gör gulliga och snälla saker för varandra till vardags och inte bara för att man "måste" !
Men hjärtat.. Vi har hållt ihop några år nu, närmare 6 år och 5 månader idag... Och många fler ska det bli !
Du är den finaste som finns !

Bättre sent än aldrig...

Jag har haft alla bilder i kameran. Det har varit lite strul men nu äntligen är det fixat. Så här kommer lite mer bilder ifrån våran Julafton... I morgon kommer det även upp lite andra roliga bilder, så kika in då !
Vi åt julmat i mängder... Gott !
Älskade lilla skruttunge lekta med sin nya sopbil som han hade fått.. Kul ? Ja tydligen :)
Milton sov mitt ibland allt papper....
Hjärtat mitt var finare än någonsin...
Spännande med alla dessa paket.. Jag vet inte ifall han hann se vad det var innan han öppnade nästa.
Jag blev iallafall glad över allt jag fick. Tex denna fina tröja/klänning som jag fick av min fina syster...
Min bror och hans tjej var också "med" på julafton. De bor i Taiwan men det fick vara med på Skype hela julklappsutdelningen och lite till.. Mysigt, det hade gått ett tag sen jag pratade med han så det var kul att snick snacka lite =)
Lill ungen fick ännu mera paket... Bortskämd? Jo lite (läs mycket) måste jag nog säga ;)
Killen, pappa, mamma och syster...
Ännu mera julmat. Eftersom vi firar med både "min" släkt/familj och "killens" familj så blir det MYCKET mat. Men det är bara gott !
Det var visst dåligt med bilder på mig... Som vanligt, det är jag som fotar.. Men fick med en på min frisyr dagen till ära. Tar en minut att fixa och skönt med uppsatt !

Bästa julklappen...

Är denna !!!
Jag har för ett tag sen anmält mig till att bli testpilot på denna.. Och vid nyår fick jag mejl om att jag var bland de 10 utvalda av tusentals som har sökt. De 10 skulle då bli 3 st.. Och en av dem blev JAG ! Så glad är jag, vi har precis fått hem detta hemma bio system och ska nu göra vårt utlåtande om en månad. Den har inte ens kommit ut på marknaden ännu och vi får testa den först och inte nog med det sen får vi behålla den ! Vilken julklapp va? Min kille är eld och lågor hemma och har varit det sedan vi fick reda på att vi blivit utvalda.
Om produkten då:
Den är väldigt snygg, enkel och passar design mässigt i de flesta hushållen. Det är fem högtalare, en bas, en dock station och en huvudenhet. Vi har inte hunnit testa den jätte mycket eftersom vi bara haft den i typ två dagar... Eller vi har testat den i alla vakna timmar de två dagarna men jag kan inte ge mitt slut utlåtande än. Men än så länge är vi riktigt riktigt nöjda. Den är super att spela musik på, ifrån ipoden eller iphonen. Filmerna blir tusen gånger bättre med detta ljud, det är klart men ändå kraftfyllt. Jag återkommer med mer info ju längre tiden går, vi hinner då säkert upptäcka mer bra och dåliga saker..

Man kan säga att det är Fredag

Idag känns det som det är fredag.. Jag är ledig i morgon och det ska bli riktigt skönt med långhelg. Såhär borde det vara varje vecka, jobba fyra dagar och vara ledig tre dagar. Kvällen blir lugn iallafall. Jag känner mig fortfarande lite hängig och har ont i halsen så det blir vila för hela slanten. Nu har vi precis varit och handlat naturgodis och snart väntas mat hos bästa svärmor. Efter det blir det film.. Vi hade tur och fick en fantastisk julklapp på posten, ska berätta mer om det ;). Nej nu väntar killen på mig, film var det ! Just det kolla in mitt hår förresten, kort va? Och såå tunt, känns som jag inte har nått hår kvar.


Jag....

- måste alltid ställa in jämna tal på högtalare, ljud på tvn, när jag ställer klockan osv.
- tycker inte om alla orättvisor i världen.
- älskar att träna så att jag till slut inte orkar röra på mig, att få känna att kroppen gett allt den har.
- mår bäst av att äta många fast mindre mål mat.
- har inte gett några nyårslöften.
- kan inte ljuga.
- tycker inte om när det är stökigt men tycker inte heller om att städa.

Äta på kvällen ?

Man hör så många som inte vågar äta på kvällen. " Du ska inte äta efter klockan sju". "Du lägger på dig allt du äter på kvällen". Men sanningen är att kroppen kan inte klockan. Det hela handlar om kalorier in och ut. Det handlar om hur mycket du stoppar i dig och hur mycket du gör av med. Sen spelar det ingen roll om du äter all mat på natten eller på dagen. Undersökningar har gjorts och det har inte påverkat vikten. Många och i de flesta fall behöver och mår bättre av att äta ett kvällsmål, oftast ger det bäst resultat också. Speciellt när du har tränat, man behöver alltid ett mål efter man har tränat. Så fort som möjligt men helst inom den närmaste timmen/ två timmarna. Kroppen behöver återhämtning främst i form av protein men även kolhydrater. Detta blev iallafall mitt kvällsmål efter boxen, två stekta ägg, smörgås och ca två/tre matskedar keso. Mm så gott, dessutom perfekt blandning av protein, fett och kolhydrater. Allt min kropp behöver för bästa återhämtning.


Sista passet

Jag har inte haft tid att blogga idag.. Har jobbat sen åkte jag hem och åt sen direkt till träningen. Jag tränade box idag, sista box passet eftersom det ska läggas ner.. Riktigt tråkigt ! Plus att jag inte kunde köra ordentligt idag eftersom jag har känt mig hemma, hade velat tagit ut mig helt nu sista passet :( . Men men så är det ibland. Nu väntar dusch, kvällsmat och sängen !


Typiskt

Typiskt att när jag är klar med pluggandet och har tid att börja hårdträna så ska jag bli sjuk.. Jag försöker att kurera mig eftersom i morgon är sista box passet, de ska lägga ner det ;(. Så tråkigt, det som är så roligt.. Usch ! Jag ska gnälla lite till i receptionen i morgon! Så idag blir det lugnt, jag och killen ska ta en liten promenad senare bara. Nu ska jag ta och käka lite mellanmål... Måste visa er vilka fina blommor jag köpte till killen på nyår, glittriga och fina ;D . Jag ska fixa en resumé av året som gott och bjuda er på bildbomb, men det kommer senare.. Jag har även massor av bilder från jul och nyår som jag ska lägga upp. Sen så har en riktigt rolig sak hänt mig idag som jag ska dela med mig av senare !


Bortskämd

Äntligen är jag klar med inlämnings uppgifterna... Sååå skönt ! Det är ungefär allt jag hunnit med idag efter jobbet. Roligare än såhär blev det inte idag. Så nu väntar sängen, börjar känna mig sjuk men hoppas det går över tills i morgon! När jag kom hem från jobbet idag hade killen lagat mat.. Så otroligt skönt att komma hem och slippa ställa sig vid spisen. Jag bjöds på lax, couscous, keso och sås.. Mm såå gott !


Då var det klippt

Igår tog jag bort mitt löshår. Jag var tvungen eftersom jag hade fått dreads i nacken :D. Nu känns det som om jag har tre hårstrån kvar på huvudet.. Hade jag verkligen så här lite hår? Endel har skavts av men det känns inte som det är då mycket.. Nu får jag jobba på få längre och tjockare hur. Skönt iallafall att man numera kan dra fingrarna igenom håret ;). Idag består dagen av två saker jobb och plugg.. Har två inlämningar i morgon så måste verkligen bli klar, men det är riktigt riktigt svårt... Pust ! Nej nu är lunchen slut, dags att återgå till jobbet !


Han blev nöjd

Han blev glad och mycket nöjd.. Maten blev jätte god. Vad blev det då? Jo hasselbacks potatis och kyckling, sås och smörstekta jumboräkor. Mycket gott ! Vi skålade även in nya året i bubbel ( läs päroncider ). Nu ska jag dra lite roliga historier och kittla honom så han skrattar mycket... Jag vill ju att han ska få ett år fyllt av skratt och lycka :D


Överraskning

Killen jobbar och kommer hem snart ä... Jag har fixat god mat och gjort i ordning.. Tror ni han blir glad? Det sägs ju att om man har det bra idag första dagen på nya året så får man ett bra år... Så jag försöker med det ;)


2012

Jag hoppas att ni har haft ett bra slut på året. Vi hade det jättebra, fina vänner, god mat, musik och spel. Mycket lyckat och vi var inte hemma förens halv fyra inatt. Nu väntas ett nytt år med nya utmaningar och nya upplevelser, spännande. Igår hade vi brytbröd och i en låg det ett lyckomynt i. Den som fick den ska få lycka hela året och om man lägger den i sparbössan ska man få gott om pengar också. Gissa vem som fick den?
JAG :D

Haha, jag blev så glad. Nu får vi bara hoppas att det stämmer också.
Hur firade ni slutet på året ? Och hur börjar ni det nya?
Jag börjar det med att ligga och loppa mig hela dagen framför tvn med god mat och godis ;) Jag ska även ge mig ut på en promenad tänkte jag, om det slutar snöa nån gång. Lite plugande ska hinnas med också....

RSS 2.0