Ändring

Tanken var ju gymmet. Men när jag stod i dörren och skulle gå hittade jag inte cykel nyckeln. Killen har väl med sig den eller nått.. Så jag blev irriterad och gick istället en promenad med hundarna. Riktigt skönt ute, älskar att gå och strosa. Gå så man svettas och blir flåsig med riktigt bra musik i öronen. Jag passade även på att ta med mig lite påskris hem :D


En snabbis..

Jag tänkte sticka till gymmet en snabbis. Blir nog 30-40 kondition och 20-30 min styrka. Skönt att köra lite eftersom det blir mycket onyttigt i helgen och eftersom jag ska dricka idag. Min lilla prins ligger i protest och vill inte att jag ska gå/ lämna honom hemma. Så söt att jag får dåligt samvete att jag ska lämna honom en stund. Snuttis !


Diamant

Min finaste ägodel !


Vad var det jag sa?

Jag somnade självklart till filmen igår ;). Precis som jag trodde.. Så jag har börjat morgonen med att titta klart på happy feet 2, hehe... Riktigt bra film :). Och så har jag fått i mig min helgfrukost. Till vardags blir det mest ägg och avokado till frukost. Men nu till helgen blev det ägg macka och en fincrisp med ost och kalkon.. Gott gott !


Vinst...

Min första fotbollsmatch avklarad.. Det gick.. Ganska bra måste jag nog säga. Självklart gjorde jag endel fel, kanske inte hann med ibland osv. Men i det stora hela- Riktigt bra ! Nu är jag trött i kroppen och har väldigt ont i tårna och tå naglarna. Men det går vän över tills jag gifter mig :D. Nu väntas film och mys, får se om jag kan hålla mig vaken hela filmen. Eller om jag somnar i soffan som igår ;).


Härliga fredag

Skönt att sluta tidigt idag. Jag har tagit det lilla lugna, men nu ska jag sätta igång att städa ordentligt. Sen ska jag förbereda mig eftersom jag ska iväg och spela min första träningsmatch. Är lite nervös ;). Nej då, det ska nog gå bra. Jag ska göra mitt bästa iallafall, mer än så kan man ju faktsikt inte göra..
Egentligen hade jag velat sticka iväg och träna men hinner nog inte, sen kanske det inte är så bra med tanke på att som sagt har match snart.. Så vilar mig från gymmet idag. I morgon är det däremot hårdträning. Jag tänkte köra ett rejält ben pass imorgon. Jag var riktigt sugen på att köra det igår men fick ju som sagt vänta. Man kan ju inte ha världens träningsvärk och sen göra en bra match. Så det får helt enkelt bli i morgon istället...
Endel av er kanske tänker att jag lägger mycket pengar och tid på att träna. Och jag gör det.. Jag tycker om att hålla mig hälsosam, maten blir godare, jag sover bättre och jag mår mycket bättre. Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Och självklart spelar andra saker in men träningen är det som gör det. Jag älskar det och lägger gärna ner både tid och pengar på det !
image description

Passade på..

Under tiden vi lagade tacos så passade jag på att göra dessa goda kycklingfärs bullar :D. Jag tycker om att fixa flera olika rätter samtidigt. När jag ändå står vid spisen kan jag ju lika gärna passa på, så slipper jag stå där lika ofta, hehe. Jag lagar nästan aldrig med recept och kastar bara i det som står framför mig. Men de blev riktigt goda, de består av: kycklingfärs, lök, senap, chili sås, ägg, ströbröd, soja, curry, grillkrydda, peppar, thai krydda.. Ehh och kanske några saker till, hehe. Gott blev det iallafall !


Mys

Vi myser till det med tacos här hemma. Jag hoppade över träningen idag, ville helt enkelt ha en vilodag. Hade egentligen massor jag skulle göra men blev inte så mycket. Killen och jag åkte och handlade tillsammans och sen har vi fixat mat. Vi ska ha lite mys framför tvn i lugn och ro... Skönt !


Skön morgon

Riktigt skönt. Vaknade och gick en lång promenad med killen och hundarna. Nu har jag precis ätit frukost ägg och avokado. Jag avslutade med en grapefrukt, det är lite min nya grej. Äter en varje morgon, gott gott ! Nu vilar jag lite i soffan och om en halvtimma så ska jag bege mig till jobbet.. En bra morgon med andra ord !


Svettis ...

Jag sitter just nu på cykeln och är riktigt svettig, hehe. Jag körde crosstrainern men var tvungen att sluta för jag fick ont under fötterna ?! Jag har börjat få det ibland.. Som att det bränns under dom.. As irriterande !! Men vad gör man? Jo man cyklar istället :D


Dagens

Jag har tjugo minuter kvar på jobbet. Sen hade jag tänkt nöja mig med en promenad men det öser ner ute. Så det får helt enkelt bli en sväng till gymmet istället... Sen blir det lite hemma fix och så bara. Man hinner tyvärr inte med så mycket mera... Därför måste man verkligen ta vara på helgerna ordentligt. Jag är lite seg men ska lägga upp bilder idag från Egypten så kika in om en stund igen !


Slut som artist

Träningen gick bra.. Jag är helt slut. Färdig duschad och har ätit efter träningen... Så nu väntar sängen... Såå skönt :D


Inget gym

Vi hoppade över gymmet och begav oss istället på en promenad. Ingen värsting runda men blev ca 4 km eller nått iallafall. Nu sitter jag nästan och somnar i soffan.. Samt förbereder mig inför fotbollsträningen. Usch det är så jobbigt när dom är så sent tycker jag, man hinner bli så seg då. Sen sitter man ofta bara hemma och väntar. Men men så kan det vara ;). När jag kommer hem så blir det duschen och sängen direkt !


Gym tajm

Har precis kommit hem från jobbet.. Nu sticket jag och killen till gymmet för ett rygg pass tror jag. Sen hem och käka efter det blir det fotbollsträning. Killen har också det, dock inte i samma lag eller samma tid. Härligt väder är det ute också... Så alla ni som sitter i soffan, ut och promenera med er.. Ni kommer inte ångra er :D


Bra eller dåligt?

Det blev en löprunda på ca 5 km.. Antingen kan man säga att det gick skit eller kan man säga att det gick bra, det beror på hur man ser på det. Jag var fruktansvärt trött och mina ben bar mig knappt.. Det gick skit och jag kom inte framåt... Men jag bet ihop, körde på ändå. Det blev lite intervaller och trots att jag inte orkade så fortsatte jag. På det sättet gick det alltså bra, för att jag inte gav upp. Jag bara körde på ! Men det märks att min kondition inte är vad den en gång var.. Men det ska det bli ändring på. Jag längtar till den dan jag kan springa milen utan att stanna och utan problem... Jag ska träna upp mig och jag ska bli bättre och snabbare än vad jag var då.. Jag vill och jag kan !!


Gym.. Nu löp

Har precis kommit hem från gymmet, det blev bröst och lite triceps. Nu har jag bytt om och avslutar kvällen med en löprunda, det blir en fem kilometare :D . Sen duschen och sängen, en bra dag som vanligt !


Dagens

Har arbetat färdigt och ska ta mig lite mat innan jag sticker iväg till gymmet. Jag förberedde matlådor igår inför veckan men ska göra några till idag. Alltid lika skönt att ha det klart och det är så mycket lättare att äta bra mat då.. Vi har ju enormt mycket sista veckan... Jag som brukar nöja mig med en portion har ätit typ tre st vid varje måltid, plus efterrätt, hehe. Men det gäller ju att passa på när man kan, Men nu är vi hemma och tillbaka i våra gamla vanor, skönt det också ;). Nej dags att käka och sen bege mig till gymmet.. Killen följer också med !


Busskort

När vi satt i bussen på väg till flygplatsen knäppte jag några bilder med mobilen.. Här kommer dom ;)


Detta skrevs igår men gick ej att publicera...

Vi började vår första dag med en lång morgon promenad med hundarna. Riktigt skönt ute faktiskt, blåser lite kallt på vissa ställen men riktigt skönt annars. Idag väntas annars gym, ett ärende på stan, handling av mat och förberedelser inför kommande vecka med matlådor osv. En bra dag med andra ord !


Hemma...

Nu är vi hemma efter en underbar vecka.. Riktigt riktigt bra har vi haft det och jag åker mer än gärna tillbaka. Jag har massor att bilder o visa men nu ska jag bara gå och krypa ner i sängen. Är väldigt trött efter buss, flyg och bilresa.
Sov gott !

Vi njuter..

Vi njuter och har det underbart. Ikväll sticker vi till Kairo och pyramiderna. Ska bli riktigt kul ! På torsdag kommer våra fina vänner hit också.. Säg att ni vill ha ett rum nära 3042 .. Vi väntar på er och om vi inte möter er i lobbyn så lär ni hitta oss vid poolen ;D Idag har för övrigt varit en underbar dag som jag kommer berätta mer om.. Jag är världens lyckligaste med min kille !!


Inte göra nått själv..

Nu har vi haft några dagar här.. Vädret är jättebra, varmt och skönt. Lite blåsigt första dagen men det är lite skönt också. Poolen är dessvärre skit kall =) Men det är skönt att svalka av sig, hehe.
Maten är superbra och hur mycket som helst. Jätte fint upplagt och mycket varition. Bilder kommer, men internet här suger så kanske får vänta. Men jag ska försöka...
Annars behöver man inte lyfta ett finger, det finns folk överallt som tar hand om en. Tänker man att man vill ha chips så vips står det en skål framför på bordet. Tänker man att man vill ha en drink är det bara hålla ut handen så håller man i en. Haha. Det är helt sjuk, vid maten är det ju buffe, där får man plocka maten själv sen kommer dom och hämtar tallriken för att bära den till bordet åt en, och dra ut stolen ;). Hehe jag kommer bli van vid det här så killen lär inte få det lätt när vi kommer hem =D.
Annars inatt har jag tyvärr mått dåligt, kräktes en helsikes massa. Jag vet inte vad det var men jag tror att det var drinkarna igår. Inte det att jag blev full eftersom vi drack typ två var men det var efter dom jag mådde dåligt. Hur som helst så har jag känt mig trött och hängig idag men har legat i skuggan och sovit... Skönt det också ! Jag hoppas att jag är frisk nu, har iallfall ätit och så och känner mig bättre...
Nej nu ska vi bege oss till rummet och se på tv och mysa ner oss i de sköna sängarna. Men jag återkommer med en bildbomb så fort internet tillåter =) Ha det fint !

Framme..

Vi är framme på hotellet, resan gick jättebra och vi sov hela vägen ;).
Hotellet är lika dant som vi förväntat oss, riktigt fint med andra ord. Lobbyn är enorm, rummen är stora och superfina, pool området är stor och det finns lite av varje. Gym och spa är jättefint. Riktigt bra med andra ord. Nu ska vi bara utforska tennis banan, maten och stranden också. Men det är riktigt bra än så länge. Här kommer vi nog att trivas ! Om inte annat så är det bara till att ligga på hotellrummet och njuta =D
Nu sitter vi i lobbyn och tar oss en drink. Vi ska straxt gå och äta buffe, vi har stora förväntningar på den så jag hoppas den håller upp till det. Gud så gott med mat, vi har ätit riktigt dåligt idag. Mest godis =)
Lägger upp en gammal bild på oss, massor av bilder från hotellet kommer !
image description

På arlanda

Vi väntar nu in flyget. Det ska bli så skönt. Vi kommer nog båda sova hela flygresan. Min älskling har redan börjat, han sover i mitt knä, hehe. När vi kommer fram blir det sol och poolhäng.. Så skönt !


Nu är vi på väg..

Egypten.. Här kommer vi ! Svårast när vi åker iväg är alltid att lämna hundarna, trots att vi vet att dom har det bra. Men nu är det ju bara en vecka, sist vi åkte var det ju tre månader !


Samla ihop kroppen

Då är det dags att ladda för kvällens fotbollsträning. Kroppen känns fortfarande överkörd men det är väl bara att köra på antar jag ?! Härligt väder är det ju iallafall.. Alltid nått ! Vad gör vi? NU KÖR VI :D


Godmorgon !

Jag ville bara önska er en härlig fredag... Skönt att det är helg, och jag är ju ledig en vecka. Jag trodde att jag hade blivit sjuk, har så ont i varje del av min kropp. Jag har ont i armar, mage, ben, rygg, bröst och huvudet, hehe. Huvudet är bara såhär på morgonen lite tillfälligt ( hoppas jag ). Men det andra jag är helt slut i kroppen. Det måste vara ifrån handbollsträningen. Vi sköt typ hela träningen och när man tar i så använder man typ varje del av kroppen. Benen är nog lite från fotbollen också. Och jag som ska träna fotboll idag också, hur ska detta gå? Jag känner mig verkligen helt utpumpad, som luften har gått ur mig, överkörd, helt slut !


En bra dag..

Jag har fått mycket gjort idag. Vi har bl.a. Varit på husvisning, fixat hemma, tittat på film, gått långpromenad, sovit, jobbat och packat. Väskorna står nu i hallen redo att fara på fredag natt. Det är alltid problem att få plats med all packning konstigt nog;). Kvällen avslutas med lite naturgodis och tvn. Riktigt skön dag !


Hunnit endel iallafall..

Jag somnade visst en stund på dan, oops. Men jag har ändå hunnit med att tvätta, fixa ärenden, växla pengar, och fixa o dona. Ja lite av det jag ville hinna med iallafall. Jag ska försöka hinna plocka fram lite av grejerna jag ska ta mer mig i helgen också. Nu laddar jag upp för handbolls träning.. Riktigt kul ;)


Fullt

Idag är det fullt på schemat. Jag har jobbat, håller på att tvätta, ska göra ärenden på stan, växla pengar, gå en powerwalk, packa, träna handboll osv. Fullt upp alltså.. Men så är det ibland ;). Nu måste jag bege mig, jag tar cykeln det går snabbast så slipper man parkera bilen och hålla på :D. Ha en trevlig dag och till er som är ledig vill jag säga... Ut med er !! Det är jättefint väder, ut och promenera, spring eller lek med hundarna/barnen :D


Favorit

I love choklad och lakrits. Min nya favorit !


Fotboll

Jag har precis kommit hem och bytt om. Nu sticker jag straxt iväg på fotbollsträning. Ska bli roligt.. Annars räknar jag mest ner dagarna tills vi åker. Vi har mycket att fixa innan och packa mm. Det känns att det är fullt upp och det ska bli skönt att komma bort en vecka tillsammans med mitt hjärta <3
image description

Inställt

Jaha bara för att man bestämmer sig för att gå på pass så ställer dom in det. Hon som skulle hålla passet dök inte upp och dom hade ingen annan som
kunde. Typiskt ! Men det blev iallafall en halvtimme på crosstrainern. Bättre än inget. Och fick ju en trevlig pratstund med brudarna ;). Det dåliga är att jag börjar få ont i hälen. Jag har haft problem med den förut, att jag har "trampat igenom" den under löpning. Sist kunde jag inte springa på flera veckor. Hoppas det går över fort den här gången. Kanske får ta det lite lugnt och börja använda mina inlägg till skorna lite flitigare.


Bodycombat

Nu har jag käkat lite och skulle helst av allt vilja gå och lägga mig, hehe. Jag är så trött. Men snart ska jag möta upp två kompisar och köra bodycombat. Jag brukar tycka att det är sådär eftersom man "bara" slår i luften och inte på någonting. Det känns inte som att man får ur sig allt och kan ta i ordentligt. Men det ska bli kul ändå, ibland så ;D Vad pysslar ni med denna måndag?


Allt hår..

Som jag klippt av kom ju ifrån mina små pärlor. De blev som små valpar igen, så små och söta !


Inlägget innan..

Det skrevs i morse. Jag har haft problem med att publicera även idag, suck... Härligt väder ute ;) . Snart slutar jag jobbet, då väntas käk och sen träning. Det blir bodycombat idag med brudarna. Ska bli kul ;).


Skönt

Nu är jag nyduschad och har käkat frukost.. Vi har varit ute på långpromenad. Jag, killen och hundarna. Skönt ute och idag blir en fin dag. Underbart sätt att börja dagen på detta sätt. Nu väntas arbete hela dagen, inte världens roligaste men det är sånt som måste göras. Ha en bra dag idag !


Förberedelser

Jag förbereder lite inför kommande vecka. En hel drös med matlådor, kyckling och ris bland annat. Det bästa tipset jag har för att hålla koll på vad man äter är att göra matlådor. Tex som idag, kastar in lite kyckling i ugnen och lägger ris i vatten. Sen kan jag pyssla med annat, det lagar sig själv. Då slipper man komma hem och vara vrål hungrig och ta nån skräp mat för att det går fort. Bara att tjoffa in en låda i micron så är det klart. Det är mycket lättare då att äta bra mat. Skönt också att slippa stå vid spisen varje dag. Nu klarar vi oss ett par dagar framöver !


Såå bra..

Såg på Melodifestivalen igår.. Såå bra att Loreen vann. Bästa låten.. Det var många bra låtar med tyckte jag, men hennes var helt klart bäst och hon kändes som en vinnare redan från början. Nått jag däremot inte förstod var hur så många kunde rösta på Torsten Flink. Tredje mest röster av svenska folket?! Vad har folk för smak? Jag fattar inte alltså... Före så himla många bra artister.. Synd att inte David Lindgren (eller vad han hette) kom högre, den låten är grymt bra faktsikt..
Efter det var vi här och festade vidare lite sen drog vi ut. En riktigt bra kväll. Lagom här hemma med kortspel och babbel.. Eller grabbsnack, det blev visst så att vi var två tjejer och nio killar.. Haha. Men så kan det vara !
Ute var det riktigt bra också. Inte massor med folk när vi kom men det fylldes på. Mycket dans och glada miner. Precis som det ska vara.. Kvällen avslutades med fina vänner på Max, gott gott !
Måste göras om helt enkelt !
Annars idag har vi sovit länge.. Killen ligger än i sängen, hehe. Jag har precis städat bort allt ifrån gårdagen så nu är det fint igen, skönt.
Vi tar nog en segar dag idag skulle jag tro. Kanske blir en promenad senare, sen ska vi till svärmor och äta mat och tårta, hon fyllde nämligen år igår. Idag blir en bra dag med andra ord !

Hmm?

Dags att städa lite.. Det är bara att ta tag i det så fort som möjligt !


Hmm?

Mycket hår blir det ;)


Helt slut...

Varit ute och sprungit. Det gick skit.... Eller egentligen sådär. Jag hade inget tempo och mina ben kändes döda, jah har ätit dåligt idag, skräpmat igår och jag fick håll.. Kan inte bli värre? Men jag gav inte upp iallafall.. Det är det enda som räknas ! Nu är jag helt slut, eller egentligen inte. Kroppen är slut men huvudet vill mer. Nu ska jag ut på en långpromenad med hundarna. Skönt !


Fortfarande problem

Jag har problem med att lägga upp från mobilen. Ska skriva ett längre från datan sen. Men hinner inte nu för jag ska ut och springa med killens brorsa. Ska bli riktigt skönt ;)


Vilken rubrik

Hehe förra inläggets rubrik hör kanske inte ihop med att jag testar men men. Igår var första fotbollsträningen. Gick riktigt bra faktiskt. Massor med folk är vi och bra stämning så det var kul. Efter det kom ett par vänner över på tacos och babbel, mycket trevligt !


Men var är solen?

Problem igen med bloggen. Det har blivit sen jag uppdaterade mobilen. Fasen då.. Så det här är testing testing ;)


Problem

Jag hade problem med bloggen igår och kunde inte få iväg mina blogginlägg. Men nu ser jag att det fungerar.. As bra ;)


Gårdagens

Det börjar nära sig lunch, jag längtar.. Fast jag inte är jätte hungrig, mest sugen och uttråkad;) . Men äta bör man annars dör man ! På eftermiddagen ska jag se till att försöka plugga lite, inte skit kul direkt.. Men måste väl om jag ska klara proven nästa vecka. Annars idag består dagen av en runda på stan med killen.. Vi ska leta present till svärmor, sen slinker det nog ner nått till mig också. Det brukar det ju göra.. Ibland ( läs alltid ), hehe. Härlig dag. Skönt ned helg i morgon också !


Slut som artist.

Ja, jag är helt slut. Jag somnade en timma efter promenaden. Sen blev det gym, det blev ett rygg pass. Det gick sådär, jag var lite halv seg. Men bättre än inget. Efter det åkte jag direkt till handbollsträningen. Mycket roligt, blev mycket springa. Jag missade dock målet typ varje gång och fumlade lite med bollen, vrickade fingret och lite så.. Hehe. Men roligt var det ! Nu har jag tryckt i mig en portion med lax, cous cous och morötter. Mums!


Fin dag.

Har jobbat halvdag, det är så skönt att få eftermiddagen fri. Jag har hunnit avverka en långpromenad med en vän och hundarna. Nu ska jag gå till stan med killen, träna med svärmor och sen på handbollsträning. Sen mat och sova. En bra dag med andra ord !


Trött tjej

Ska strax åka till jobbet.. Usch vad trött jag är, och hungrig.. Måste äta nått på direkten. Tänk på att frukost är viktigaste målet. Förut hoppade jag alltid över frukosten. Nu är det ett måste. Många säger att dom inte "kan" äta frukost.. Skitsnack , det är en vanesak.. Man självklart börja med lite i taget och utöka. Sen kan man ju vänta en stund innan man äter, men bäst är att äta så fort som möjligt. Eller inom en timma/ en och en halv timma typ. Och har man problem med att hinna.. Så ät i bilen, på bussen, på jobbet eller samtidigt som du gör iordning dig. Det går ;). Så alla ni som inte "kan", sätt igång och träna :D


Behövligt..

Jag kände mig trött och grinig efter jobbet. Men sparkade mig själv i rumpan och gav mig iväg till gymmet. Det blev en timmas träning, 50 min crosstrainer och 10 min hopprep. Och jag mår så mycket bättre. Mitt bästa tips är att ge sig iväg fast man inte känner för det, det är så skönt. Nu har jag precis ätit kyckling och keso, lite naturgodis och en julmust. Gott gott ! Jag är nöjd och glad och ska snart se film med killen.. Härliga tisdag ! Titta bilden under, min älskade lilla Nelly är bra sugen på kycklingen tror jag. Men tyvärr hjärtat, hehe...


Hemma och vänder...

Precis hemkommen och har bytt om. Ska bege mig till gymmet en sväng för lite kondtionsträning tror jag.. Crosstrainern känns som ett bra val. Vi får se vart det bär av helt enkelt ;).


Problem

Jag har haft lite problem med att det inte går att kommentera när jag skriver från mobilen. Jag hoppas att det funkar nu efter att jag har uppdaterat. Just nu är jag på jobbet, har en halvtimma kvar innan jag kan åka hemåt. Skönt ! Har inte bestämt mig för vad jag ska göra idag.. Tar det som det kommer. Kanske en sväng till gymmet, en promenad eller fixa lite hemma. Vi får se helt enkelt !


Fina lilla vän

Titta vad jag hittade utanför vår port. En fin liten fjäril. Tidigt va? Det tycker jag men det kändes att äntligen kommer sommaren... Men jag hade inte hjärta att bara lämna han där, han var skadad så han kunde inte flyga iväg. Jag blev rädd att någon skulle trampa på honom så var tvungen att hjälpa honom iväg till grönare marker, hehe. Han kommer inte överleva, skadad och det är för kallt ute. Sen lever dom väl typ bara en dag eller? ;) Men jag hjälpa stackarn iallafall så han kunde får det bra sin sista tid i livet. Du gjorde min dag lilla fjäril !


Gymmet

Har kört lite på gymmet. Blev mest kondition, helt okej. Nu har jag precis duschat och slängt in mat i ugnen. Det ska dock inte ätas idag men när jag likaväl sitter hemma i soffan kan det lagas i ugnen. Två flugor i en smäll helt enkelt ;).


Lite glass?!

Vi har ätit god mat hos svärmor och är precis hemkomna. Vi avslutar kvällen med tvn och "lite" glass med kolasås. Eller kolasås med glass kanske är bättre att säga ;). Ett bra avslut på en bra helg helt enkelt !


Dagens

Det blev en låång sovmorgon ;). Sen har jag mest städat hemma, rensat i klädsammare osv. Vi var på visning idag också, men det var inget att ha. Men roligt att kika runt lite iallafall. Nu väntas mat hos svärmor och sen bara vila upp sig inför jobb i morgon. Skönt med en lugn söndag !


Hopp i säng..

Precis hemkommen efter en lugn lagfest. Helt okej och trevliga människor. Många yngre, men det blir nog bra de här ;). Träningen börjar inte förrens på fredag så det blir lite uppladdning tills dess, hehe. Nu sängen.. Är helt slut !


Dagen går i ett...

Dagens går i ett idag. Jag har hunnit varit på gymmet, ätit, sprungit på stan, handlat. Nu är det städning som gäller, sen löpning, promenad med hundarna, fixa iordning mig och sen sticka iväg på lagfest med fotbollen. Det ska bli mycket trevligt ;) . Nej bäst jag sätter fart, men då vet ni varför jag är borta lite idag... Fullt upp med andra ord :D


Dags igen..

Kom hem för tio min sen, har bytt om och snart kommer mamma och hämtar mig sen sticker vi till gymmet. Ett tips är att byt om direkt när du kommer hem. Sätt dig inte i soffan och tänk att du går om en stund. Då kommer ett bra tv program som du bara måste se, sen blir du hungrig och ska laga mat osv. Den där om en stund kommer aldrig och du är i en ond cirkel.. Nej så hoppa i kläderna direkt och ge dig iväg, då hinner du inte "känna efter" heller :D Så nu kör vi, börjar alltså lediga helgen med ett gym pass... Heja heja !


4,5 h kvar :(

Ja då har man några timmar kvar att arbeta idag. Nämligen 4,5 h.. Sen är det helg. Så skönt... Vad ska ni göra i helgen?


Då var det dags igen..

Precis hemkommen och färdig arbetad. Då kör vi väl lite gym på det här va? Bröst och kondition står på schemat ;D


Nu är det nära..

Om 17 dagar åker vi till värmen. Som jag längtar, det ska bli så skönt. Det är ju "bara" en vecka men vi ska verkligen ta vara på den veckan och bara vara. Äta god mat, träna, äta stor frukostbuffe, spela tennis, gå hand i hand på stranden, snorkla, äta god mat och många bakelser, spela kort, mysa på balkongen, simma, sola och bara njuta... Lite alkohol kanske slinker ner också, hehe... Fy så skönt det ska bli ! 
En bild från när vi var på Bali förra året.... Längtar tillbaka.. Älskar att resa och älskar att vara borta länge.. Man får med sig så många fina minnen och så många upplevelser. Man ser även andra kulturer och hur andra människor har det.. Det är så härligt att ta dagen som den kommer och bara göra det man känner för utan måsten och krav... Brun och fin var jag här också ;)

Gapar tomt...

image description
Det gapar tomt i skafferiet efter proteinpulver.. Dags att beställa med andra ord.. Undra om det finns nått mer roligt att ta hem. Några Celsius blir det nog iallafall och kanske några protein bar, bara för att det är gott ;)

RSS 2.0