Hemma träning...

Gott folk. Hemma träning är inte att förakta. Det behöver inte vara länge. En halvtimma räcker, en kvart är bättre än ingenting. Alla ni som inte orkar ge er iväg, kör en stund hemma framför tvn. Ni som har barn och inte kan lämna hemmet om de sover osv, Kör hemma en stund =D Alla kan... Peppa och puscha dig själv. Växla hemmaträning med en skön långpromenad, ta med en kompis, barnvagn eller mannen. Men gå så att du blir svettig. Heja Heja !

Här kommer tre enkla övningar att göra hemma:

Armhävningar
Detta är en av den vanligaste tränings övningarna som finns. Armhävningar är en effektiv övning för överkroppen. Det finns olika varianter av armhävningar. Armhävningarna kan göras genom att placera benen på en högre och stabil plattform, vanliga armhävningar görs på ett plant golv. Armhävningar är lätta att göra och du behöver inte någon särskild utrustning. Din kropp är nog.

 

 

Knäböj

Det finns olika typer av knäböj som du kan inkludera i din tränings rutin hemma. Det finns knäböj med hantlar. Du kan göra knäböj genom att hålla i en kort vägg och du kan göra det med händerna på huvudet. Ca 10 till 15 reps är bra under en session. Knäböj är bra övningar för benen.

 

 

Mag övningar
Det finns flera bra övningar för magen. Dessa kan göras enkelt eftersom de flesta mag övningar inte behöver någon utrustning. Den vanligaste övningen är situps där du ligger på rygg med böjda knän dina fötter på golvet. Händerna på bröstet, höj överkroppen så du lyfter skuldrorna från golvet. återgå till startposition och upprepa ca 10 gånger.

 

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0