Fejk

Detta har jag beställt hem. Är lite osäker men nyfiken på hur det kommer att bli. Ska bli spännande.. När de är på plats ska jag till frisören och fixa med min utväxt och klippa upp håret. Ska bli skönt när det är fixat eftersom jag väntat länge med att klippa och färga mitt hår just för att det ska bli så bra som möjligt .. Återkommer med resultat ;)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Din kommentar i Sofis blogg.. Jag vill bara säga att efter lite snabbt kikande på din blogg känner jag samma för dig! :)Så himla skönt med "vanliga" tjejer som du (och jag) som tränar och älskar träning, men inte följer dieter utan äter allt och lite extra ibland! Jag tycker verkligen att såna bloggar som din hjälper tjejer, så TACK för att du finns! :) Ps; sätter du i håret själv? :O Också sugen på löshår faktisk, men så himla dyrt på salong..



Kram/ J

2011-10-13 @ 15:41:05
URL: http://piratecookiemonster.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Ja jag håller med, alla dieter och allt hets kring dieter mm får oss bara att må dåligt. Man ska njuta och leva. Det är oftast när man börjar tänka för mycket som allt går fel. Tack det värmer ! Nej jag har en kompis som ska hjälpa mig, men det verkar inte så svårt. Jag kör med microringar med silikon det sliter tydligt minst på håret vad jag har hört :) kram !

2011-10-13 @ 21:31:43
URL: http://onemoment.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0