Utmana dig själv

Många gånger blir träningen slentrian, våga utmana dig själv. Man går till gymmet, kör samma vikter och gör sina 12*3 reps och sen 30 min på löpbandet i hastighet 8... Sen då? Inte mycket händer va?
Utmana dig själv ändra om i ditt träningschema. Kör 20*5 reps med lättare vikter, kör 6*3 med tyngre vikter osv. Samma sak med löpbandet, våga ändra om. Kör 15 min full fart, kör 40 min i midre fart, kör intervaller.. Intervaller är riktigt bra om man vill förbättra kondition eller gå ner i vikt. Kör 2 min fullt ut och sen 2 min gående, upprepa 10 ggr osv. Hitta på dina egna träningar, ändra om och våga testa nytt.
Tex när jag började springa var mitt mål att springa mina 5 km på under 40 min... Jag klarade det och var väldigt stolt, sen sänkte jag det till under 35, sen under 30 osv.
Igår när jag var ute och gick så gick jag mina 5 km och jag utmanade mig själv att gå under 40 min. Det kan lätt bli så att man inte håller tempot när man är ute och går.. Men försök att pressa dig efter klockan, hur lång tid du vill att det ska ta och sattsa. Lite roligt är det att jag förut hade som mål att springa den sträckan på under 40 min och nu går jag den... Men så är det, utmana dig själv. Ge dig själv beröm och svettas ,Dimage description

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0